2011-05-31
 13:54:59

31 maj, första doppet ;D


Taadaaa ! Då har man tagit första doppet, innan det hann bli juni hahha xD  Var så jävla kallt i början men tillslut så tog jag mig två simtag, snabba simmtag ! men jag var i iallafall. Haha bella den galningen hoppade i direkt. Nu tänkte jag ladda hem ngn ny serie att kolla på och bara ta det lugnt, ikv kommer ck och Bella hit, vi ska ha pijamas party at my place. MYSIGT!

P u s s a s  & k r a m a s

2011-05-31
 11:55:50

Bra start på morgonen


Då har man vart på långpromenix, tog kort på Bellas hästar mihhuhui. Iallafall gick en 50 minuter idag , sen när jag kom hem åt jag godaste frukosten. lingongrova med röktlax och gurka på ! finaste, sen ett ägg såklart och ett glas juice! Men nu har jag inte tid att ligga här och blogga, ska cykla till skogsbrottet och möta bella.

H ö r s   s e n a r e   l o v e r s .

2011-05-31
 09:46:51

rip

Godmorgon. Idag ska min älskade saab skrotas :( som jag har fått lånat av carina i flera flera månader och nu ska den tas ifrån mig :'( jag är skit ledsen , kommer känna mig handikappad och ledsen hela tiden. Så ska åka och lämna den nu innan frukosten , på vägen hem ska jag stanna och sola solarium och sen gå hem. så får mig en promenix sådär innan frullen.

H e j   d å   s a a b e n ,   r i p .

2011-05-30
 20:33:56

underbart skönt



Kom hem för en stund sen från en långpromenix med bella som tog 1 timme och 20 minuter ! riktigt skönt måste jag säga. Sen har jag solat solarium idag 2 gånger haha, men imorgon ska det ju bli 26 grader varmt ute, så blir väl solning utomhus hoppas jag, annars blir det solariumet igen. Nu tänkte jag ladda ner ngn bra film eller ringa bella för hon dampar sönder på mig just nu hahaha.

P u s s a s ,  h ö r s  s e n

2011-05-30
 14:07:20

Lite bilder från köping festivalen


Bild från första dagen i köping. helt okej med folk men på lördagen var det 3 gånger mer folk. Riktigt skoj fkt men kom inte hem förens 6 på morgonen haha då var man bra sliten.


cicci och Sandra i party buren innan allt folk kom haha. goa tjejer.


Våran drix ;D

2011-05-28
 16:03:17

köping festival

Gårdagen var helt ok ! segt i början sen vart det smockat med folk och full rulle , ganska roligt endå. Idag ska alla mina girls ut och festa och själv får man åka tillbaka till köping festival och servera fyllon. Hörs i morgon lovers, Kommer väl komma hem runt 5-6 i morgon bitti, jises helt slut kommer jag vara !

P u s s   &   K r a m

2011-05-27
 16:07:42

Servering C , ding!!!


OLA ! Försökte vila innan jobbet men det gick inge bra, vart ingen sömn för mig. Så nu ska jag dra på med lite smink och på med jobbar kläderna ! vet dock inte vilken jacka jag ska ta, för det är fan kallt ute och ska stå ute hela kvällen/natten. förövrigt så fick vi reda på vårat betyg i servering , sanna dingar MVG, duktiga mig ;D första mvgt ? nää? eller iaf på den här skolan hahaha. jaja fix dags som sagt.

P u s s a r   g u l l u n g a r.

2011-05-27
 13:10:55

Miss örebro


Min goda dricka jag drack i onsdags. I onsdags var jag på ritz och kollade vem som blev miss örebro  med Bella. sen mötte vi upp michelle vid ivy bar satt där ett tag sen rörde vi oss på strömpis ;D riktigt rolig kväll blev det ! lyckad.


Här har vi vinnaren av miss örebro, söt tjej. Men jag hejjade på 2 andra men men ;P


Hittade också en vimmel bild på söta michelle med två random brudar haha. SÅ det kan bli, nu ska jag iallfall sova lite middag för ikväll ska jag åka iväg och jobba i köping, köping festival ! kommer bli mycket sen kväll för mig , i morgon också.. Jaja det är bara att köra, pengar är ju aldrig fel !

P u s s    o c h     k r a m .

 

2011-05-25
 10:15:28

Morgon film mys

godmorgon , vaknade ganska tidigt.. brukar bli så när man inte behöver använda sin väckarklocka, sen när man måste gå upp då är man som tröttast. Iallafall när jag vaknade slog jag på en film, så har legat och slö kollat på filmen Rio. Hehe den var väl helt ok ! Idag får vi se vad som händer, ska ta dagen som den kommer.
Nu ska jag iallafall gå upp och hitta på ngn god frukost!

P u s s   &   k r a m ,  h ö r s  s e n a r e !  

2011-05-24
 23:46:17

(`v´)

2011-05-24
 21:50:22

klänning , check !

Jaha då har man fart runt på stan , där träffade jag och mamma min kusin Louise :) mycket trevligt. Vi gick och letade student klänningar typ överallt. Och jag blev på skit humör för jag hittade somvanligt ingenting, jag hatar klänningar och jag hatar att visa mina armar. tål dom inte.. och det är ju svårt för alla kör ju på vit klänning på studenten och jag hade lust att dra på mig svarta byxor och någon snygg blus eller skjorta. Aja sen åkte jag och mami till marieberg en stund och där hittade jag mig en klänning :o Inte någon som jag känner "ååh var bra det känns" men den har kännts bäst hittils och den får duga. är ju bara en dag/kväll sen kan jag köra mitt race med byxor och snygga toppar till ist haha. Nu är det väl bara skor jag ska handla, har inga skor alls. har itne ens vardags skor att ha på mig. Ne nu blir det bigbrother,sen ska jag försöka gå upp hyffsat i morgon och ta en lång promenad eller springtur innan frukosten, fast väckar klockan skiter jag fulla fan i :)

P u s s   &  K r a m

2011-05-24
 16:22:52

life as we know it


Filmen life as we know it, var helt okej bra! såndär mys film att bara ligga och glo på ! Jaja nu har jag inte tid att sitta här och blogga ska rusa iväg till bilen men mamma, vi ska på stan en snabbis :) Hörs sen!

P u s s  &  K r a m

2011-05-24
 13:02:47

hunger control


Min underbart goda frukost, dom här man skakar själv smakar ju hur äckligt som helst, men dom är man köper dom är för jävla goda ! och man blir faktiskt ganska mätt av att bara dricka en sånn till frukost ! Riktigt goda som sagt, men dyra. Idag har jag iallafall åkt till skolan vi skulle börja 09.45.. Satt och väntade i 100 år på våran lärare atte som inte dyker upp, sen säger dom andra lärarna att atte hade sagt till dom att han kommer efter lunchen. Jävla smart snubbe att inte säga något till oss ? så vi satt kvar och väntade 3 timmar sen efter lunchen kom han inte häller. då fåre fan vara slut väntat, så nu sitter jag här hemma igen och har slösat bort dagen på en onödig skoldag som vi inte ens hade. Sämsta skolan.
OCh i morgon har vi ingenting häller verkar det som, det är väl skönt.
 Men dom borde ge oss lite mer information. Nu ska jag se en film ! hörs sen.

P u s s   o c h    k r a m    s å   l ä n g e .

2011-05-23
 21:09:50

sov sött

skönt! nu ligger man nerbäddad i sängen och jag är så trött .. Känner verkligen hur gott jag kommer sova ikv , haha fast vet inte när jag börjar i morgon så antar att jag börjar lite när jag vill ;) ne men 10 skulle jag tro eftersom det är serverings prov i morgon. annars har jag inte gjort så mycket sen promenixen med Emma, eller jo bella har vart här och pratat lite trams & så åt hon kvällsmat här med min familj, mys mys !
jaja jag skulle väl bara titta in och säga godnatt antar jag.

N a t t i    n a t t    s ö t n o s a r .

2011-05-23
 15:23:45

Kvarntorpshögen = jobbigaste ever


Haha vi gick runt halva högen sen bestämde vi oss för att klättra ända upp,
 och fyfan vad jobbigt det var.. Bena bara darrade haha.
Man ångrade sig halvvägs att man hade börjat gå uppåt!


`HAhahaha, stannade och poosade! väldigt sexiga !


På toppen fick vi sällskap.


Sen var det bara att vandra ner för trappan och sen gå runt kullen
för att sedan komma tillbaka till bilen och nu är jag helt slut måste jag erkänna !
 Soff läge nu och en bra film kanske, btw kolla på boot camp riktigt bra film fkt !

P u s s a r   o c h   k r a m a r .

2011-05-23
 11:02:07

BOOT CAMP


Har laddat ner boot camp, så nu ska jag kolla på den. Vart i skolan idag också ,
fanns dock inte så mycket att göra..Så det är ju himla skönt måste jag säga.
H ö r s   s e n,  p u s s a r

2011-05-21
 17:47:11

gårdagen


Igår åt jag en jätte god tonfisksallad jag gjorde ;D orkade dock inte äta upp alltnig.


Sen var jag ute och gick med becka :) Så tittade vi förbi hästhagsbrottet, satt där en liten stund och dinglade med bena i vattnet ! Nu idag ha jag inte gjort så speciellt mycket, ska iaf rusa till jobbet nu ! hörs i moron, ha en bra lördagskväll!

2011-05-20
 10:51:49

Slappar dag

Godmorgon ! solen skiner , men jag har ingen lust att förflytta mig från sängen idag haha. Är så spännande på alla mina serier jag kollar på. Såå nä idag blir det en dag i sängen för ikv ska jag ändå jobba, måste få lite energi !! iaf idag är det sista dagen jag jobbar i puben eftersom den stängs ner om 2 veckor.. Hm måste säga att det är ganska skönt hahah! Jaja tittar in här senare skulle bara skriva godmorgon!
 
P u s s   o c h   k r a m i s a r.

2011-05-19
 23:23:06

Gossip girl


Nu blir det att krypa ner till sängs och se ett avsnitt gossip girl innan man somnar, ska bli skönt att lägga sig tidigt och kunna sova hur länge man vill i morgon :)
P u s s    o c h    g o d n a t t

2011-05-19
 20:35:44

Nu har min student mössa kommit!



2011-05-19
 20:21:13

Dinkel är bad sugen


En härlig bild på Dinkel när jag och emma var ute och gick :) väldigt skönt var det , fast blåsigt! men nu är man glad att man har vart ute och traskat idag igen! Imorgon funderar jag på att ta mig in till stan och byta ut en klänning mot en annan.. hm får se om jag har tid med det !

 

2011-05-19
 15:57:17

Köpa ?


Kom precis hem från jobbet,behövdes jobbas ! jag känner att jag har pengar kris just nu och sommarjobbs kris, men så ringde jag runt idag och nu har jag ALLDELES för mycket jobb helt plötsligt haha. det blir en tuff sommar, men sen får jag njuta på stranden i spaninen så det blir skit bra ! Iaf den här klänningen funderar jag på att köpa, studentklänning. Har ju en redan men den vägrar jag sätta på mig haha, så prislappen får hänga kvar på kroken i garderoben. Nu ska jag iaf lägga mig och vila framför datorn en liten stund innan jag ska ut och gå med Emma palmqvist :)

2011-05-18
 19:11:03

ut ?


Jag är sugen på att gå ut och gå, eller sugen och sugen. jag känner mig tvungen men det är kallt och blåser faan. Men det vore skönt att ta en kvällpromenix,duscha och pyssla om sig själv, bädda rent i sängen sen lägga sig.. Sova tidigt och i morgon jobba. Hmm. hoppas jag tar mig ur soffan !

2011-05-18
 14:35:29

Spanien här kommer vi :)


Wooop, den 31 juli åker jag och min kära kusin till spaninen, och det ska bli så härligt. vi bokade igår och guuuuuuud vad jag längtar !! verkligen något jag behöver göra, resa bort. herregud livet!! nu ska jag ta bilen till banken och föra över lite kontater till kontot betala louise för resan och min jävla tele räkning.

2011-05-18
 14:19:49

Cupcakes

Jag lever, så nu vet ni det. Har inte så mycket att berätta känner jag,
mer än att idag när jag kom hem så låg en jätte fin cupcakes bok på min säng.

 
Viist var den gullig!! så där kan man skriva sina egna små recept. Iaf dagen idag har vart okej! Ska dock betala min telefon räkning sen, mindre roligt :( 800 kr haha bra sanna. Jag är en riktig telefon böglisa. Men ska ringa och spärra så jag inte kan prata för mer än 400 kr iaf. För övrigt har jag suttit och sökt massa jobb och det går ganska bra fkt!

2011-05-13
 21:59:59

mys



Hemlisen jag skulle berätta hahaha den kommer inte komma fram. iaf har druckigt ett glas vin med louise sen har vi spelat kort med mina päron och tagit en promenix till skogsbrottet och myst lite, nu blire bb!

2011-05-13
 13:39:45

Skönt med fredag.


Rätt så gammal bild , iaf tkr om hårfärgen där. Idag var jag ju som sagt på usö och allt gick kanoners :D skönt skönt. Nu ska jag ner & fixa mig lite sen iväg och göra den där saken som ni får veta ikv var det var. jag är iaf skit nervös så jag skiter ner mig haha.efter det iaf ska jag stressa som fan iväg till adolfsbergs skolan till dagiset och hämta louise. känner mig stressad så vi hörs senare, pöss



2011-05-12
 21:11:16

Nattlinne


Jag vill ha detta natt linne, tycker det är ur gulligt!! finns på H&M för 99 kr , så det är ju inte så mycket pengar att bråka om. Kanske hinner med marieberg i morgon efter USÖ.

2011-05-12
 19:20:41

Ge mig morgon dagen

gah kvinnoklinken rädda mig från pratiken i morgon haha, Fick påminnelse sms att jag ska vara där i morgon. Imorgon händer det en rolig sak också ;D en hemlis haha ni får se i morgon kväll vad som kommer hända. och jag kan säga såhär jag är livrädd så jag skiter ner mig, kommer inte kunna somna inatt ;)
nu är ni nyfikna va. Iaf idag gjorde jag en hemma gjord kyckling sallad den vart mums.


Aa ni ser ju själv, jummie. Nää nu blir det bigbrother tittande , sen kanske jag ska ta mig ut och promenixa lite, fast fassnar säkert här i sängen haha. Puss & kramis.

2011-05-11
 21:38:58

jag funderar

Gud vad jag velar. Är så trött på att vara röd hårig, färgen går ut på en dusch och jävla hårbomben kostar 200 kr och tar slut jätte fort, och det sliter balle att färga håret 150 gånger om dagen. såå kanske får ta i brun/svart färg igen så slipper jag fäärga och hålla på 24/7. skriv gärna vad ni tkr? Aja nu ska jag kolla om det finns nya avsnitt av mina serier och snart är det bb! Är jätte trött så borde sov igentligen men jag vill ju verkligen se, såndan nörd jag är och det kan fkt inte vänta tills i morgon haha.



Sååå godnatt påer , för mer idag kommer jag inte titta in här. och om det är någon som är intresserad så är jag inte sugen på att gå till pratiken, nooope! Kaasst är det fkt. Puss&kram

2011-05-11
 17:00:27

I love my SÄNG v´



Hellu lovers. Dagarna går ganska segt nu måste jag säga.. Pratiken är inte det roligaste, det är ganska segt som sagt.. Jag är mer van med full fart men men. Dom säger att det är skit mycket att göra på fredagar men det tror jag fkt inte på. Inte så många som äter sushi, kanske är mycket för dom.. Men jag är van vid MYCKET fler folk och MYCKET mer stress. Men aa vi får väl se, kanske blir smockat ändå. Kom iallafall nyss hem och nu ligger jag i sängen , funderar på att sova middag. Vaknade så jävla tidigt i morse och kunde inte somna om. Puss & kram hörs sen.

2011-05-10
 23:15:56

underbar dag



Pratiken idag gick bra och ganska fort, jag överlever iaf ! Efter pratiken mötte jag mysan och Emma vi satte oss på java och fikade. sen mötte jag upp min kusin louise vi gick till ica och handlade hårfärg till henne, så jag färgade hennes hår från blondt till brunt, riktigt fin blev hon fkt :) Och så träffade vi  min bror en liten stund satte oss på en bänk i solen och mös. jag drack min naturdiet och hon käka daim glass haha det såg lockande ut. Men jag har ju fkt  gått ner 5 kilo på en vecka ;D stolt haha. Jaja nu ska vi lägga oss i sängen och kolla film tror jag. Vi hörs i morn , puss och kram sov gott! 


2011-05-08
 18:09:45

Sommrigt gott



Jag,emma och Becka gjorde frukt tallrik och la oss på en filt och sola i det underbara vädret. Visst ser det lockande gott ut ;) mycket gottigottgott! Sen åkte vi inpuls åk till Marieberg där plockade jag på mig ett par taights,efter som mina går sönder 24/7. Nefan dags att proppa i sig alvedon så huvudvärket kan försvinna.

2011-05-08
 11:53:20

Hoppa över sommaren och ge mig höst/vinter :D

Godmorgon! Idag fick jag reda på världens grejj, åh jag blir så jävla glad när jag tänker på det. Ska bli så jävla skönt att komma bort från denna fitt håla. Vad jag pratar om får ni vetea i höst haha jobbigt va! vill inte skriva någe förens det närmar sig. Aja jag åt iaf världens godaste frukost :D
 


Jordgubbar,mjölk och flingor! mumms fillibabbaaaa.
Ne nu ska jag ta bilen till lidl och handla, tänker plocka upp Emma på vägen också :)
Hörs senare säkert, Puss & kram

2011-05-08
 02:20:40

blabla

Kom precis hem från jobbet.. skönt att denna helg är över, har vart slitit. Men nu ligger man i sängen iaf. Imorgon ska jag försöka gå upp ganska tidigt för att få lite färg av solen :) Sen fixa lite saker. Jag vill verkligen att livet ska börja flyta på snart :(? Varje jävla dag är en fucking kamp för mig, livet leker inte ens och har inte gjort det sen jag gick i 7an och det är 6 år sen. Skulla vilja spola tillbaka tiden och göra om massa så kanske det inte hade vart såhär. i 7an valt en annan klass haha jävla idioter allihoppa, fast hade ju killarna såklart dom gilla jag. och nu i 1,2,3 har det vart andra komplecerade saker i livet som jag inte vill skriva om. Men klassen älskar jag mest av allt. bästa är dom. Yeye sov dags.

2011-05-07
 12:45:53

I feel like shit, can not stop crying

2011-05-06
 13:00:05

liseberg


Då har man planerat liseberg med tjejerna 28 maj :) Kommer bli himla roligt, det ser jag framimot. nu ska jag åka till marieberg med Becka på jakt efter en student klänning och jaa jag har redan köpt en men den känns inte bra för 5 öre. Vägrar att ha på mig den. Haha så den får hänga där på galjen med prislappen på!  

2011-05-06
 09:54:27

Havregryns gröt



Min faster hade massa rött löshår så jag slipper lägga massa pengar på att köpa nytt! skönt! Och har precis tryckt i mig en tallrik havregryns gröt till frukost. Börjar känns mig lite piggare nu faktiskt! härligt. Så vore det as bra om solen kunde komma fram, fast spelar igentligen ingenroll eftersom jag ska jobba hela helgen. Nu ska jag ringa runt lite efter jobb till sommaren. Önska mig lycka till. Pussar.

2011-05-04
 09:57:35

löshår till studenten


Hellu , här ligger jag och funderar på om jag ska klicka hem det här för 870 kr. Väldigt dyrt men det är det ända äkta håret som är rött som jag kan hitta. och så är clipsen redan dit sydda , fast hade hällre viljat ha utan clips eftersom jag har massa clips liggandes hemma. Dåligt att det inte går att köpa utan dom.
Hmm aja innan dagen är slut ska jag ha bestämt mig, försökt iaf.

2011-05-03
 23:34:47

Godnatt allihoppa nu ska det sovas

Nu min kära väänner ska jag hoppa ner i sängen och sova, helt slut. ser inte framimot morgon dagen då man måste jobba fast man mår som en kaka. Sov så gott iaf. Puss puss

2011-05-03
 23:23:32

skor



Ge mig dessa skor, jag älskar dom!! dom finns på have2have.se

2011-05-03
 18:38:32

..

2011-05-03
 13:13:15

Life

tröttsamt att vara sjuk, och imorgon jobbar man. Måste verkligen ta mig till jobbet imorgon varken jag orkar eller inte. behöver pengar ! Hoppas det blir lugnt dock efter som jag är svag i kroppen. Jaja nu ska jag gå ut med hunden innan han kissar på sig, sen ska jag dricka te och ladda ner någon film kanske :) Pusss

2011-05-02
 21:45:22

Sushi

Juste ni som kanske undrar vart jag ska praktisera så är det på east west sushi, kommer nog bli as bra. det är ju min favorit maträtt också! haha inte många som tycker om det, men jag älskart. Ska bara se till att bli frisk så man kan ta sig dit.



Ne nu blir det film och sen somnar jag nog ganska fort, helt slut.
 Btw kommenterar ni, får ni gärna skriva vilka ni är :) Puss heeeeej



2011-05-02
 18:25:27

Min kvällsmat


Jordgubbar,nät melon,annanas,kiwi
 
Mumms mitt goda frukt fat till kvällsmat. Jag och Dan tävlar ju om vem som kan gå ner mest i vikt på en månad och jag ska köpa sånna där soppor och skit men just nu har jag inte pengar till det :) så ikv får det bli frukt till kvällsmat.
 Iallafall önska mig lycka till, hade igentligen hoppas på att jag skulle ut och träna idag men det går ju inte när man har feber. Pusss pusss!

2011-05-02
 13:58:01

S anus och Majsan



Jag och kära mysan på valborg , innan festen drog igång. Jag kan säga såhär festen var rolig i början sen vart det bara kaos av det hela enligt mig. såå Naa inte så lyckat. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla serier och bara ta det lungt. Har skivit en mat lista till mamma vad hon ska handla hem till sjuka mig ;D haha. puss

2011-05-02
 13:52:09

Mina dagar.

Ni kanske undrar mycket vad jag har hållt på med eftersom jag inte bloggat så ofta. Jag har hängt väldigt mycket hos ck , stekt i solen och kollat film och så har jag vart med Becka & jobbat endel. så där har ni!



Här har ni stekar ck. Livets väder har det ju varit, men idag är det för jävla kallt!! Började ju med pratiken idag igentligen jag gick dit och sa hej bara för att visa mig, men tänker inte börja praktisera idag inte, är sjuk :(  Halsont,huvudvärk,ont i kroppen och snuvig. Allt på samma gång såklart !