2011-06-29
 07:02:18

SEE YAAAH


Goodbye lovers, nu bilar vi ner till liseberg. ha en bra dag ;D
2011-06-28
 19:38:15

Underbart

Nu sitter jag här och väntar på mat som louise lagar åt sin lilla kussemurr. Spagge och körrfärssås! as gott. Ikväll blir det att bara ta det lungt ska samla mitt mod under kvällen så jag vågar åka allting imorgon på lisberg. hihi.


W  o o o h o o  ,  s e e    y a h !

2011-06-28
 10:47:33

Utomlands värme ute.

Igår var vi som sagt på satin uteservering, helt okej men dött med folk. gick hem runt 1 ungefär, och nu ligger vi här och steks i lägenheten.. Fyfan vad varmt det är. Men innan vi drar iväg och solar&badar måste vi se nya avsnitten på true blood. ;D

P u s s   &   k r a m

2011-06-27
 19:12:29

Kussimurror.


Louise   och      jag
Hej folket. Bra dag idag känner jag, har ju vart med Emma och henry hela dagen ur mysigt och bara inte göra någonting, busa lite och bara snacka. Och nu har jag precis fixat mig, ska fara in till örebro och umgås med min kära kusin Louise. Vi ska nog dra och sätta oss på satinsuteservering och götta oss.


P u s s   &   H å n g e l  ,  p å    o n s d a g    b l i r   d e t   L i s e b e r g ;)

 

2011-06-27
 12:31:04

emma & henryy

Jaha nu ska man ut och gå med Dinkel en stund tills han kissar och bajsar, och det kan ta upp till 30 min till 1 och en halv timma. Jobbigt. Efter det ska jag gå hem till Emma , hon är barnvakt och jag ska hjälpa till :) han är så söt den där ungen.
 

Snutt unge! Aja nu måste jag kila, hoppas dinkel är på kiss och bajshumör hahaha.

K i s s e s    l o v e r s

2011-06-27
 09:27:14

Vill till spanien , nu nu nu nu





Eller hur ser det härligt ut ! vaknade upp idag och gick ut, finaste vädret.. Nu vill jag bara åka till kära spanien, dom här bilderna är från bulgarien förra året, fyfan vad stekt man var där. Iaf nu är det inte långt kvar innan man åker ;D nästan lust att börja små packa resväskan lite haha nä men. haha sen äre väl stenhård bantning som gäller tills jag åker ? haha jises. Aja ska slå på en film nu och vänta tills Emma vaknar så kanske hon vill steka i solen med mig! Sen ikv har jag lust med utgång, men det är ju inte speciellt nyttigt haha , hur ska detta gå.

K y s s a r ,  h ö r s    s e n

2011-06-26
 14:42:39

midsommar bilder











Sådär då har ni sätt lite bilder från midsommar, mycket trevlig kväll måste jag säga!
P u s s a r   &  k r a m a r 

 

2011-06-24
 11:04:55

full fart ikv


Mitt humör är inte det bästa nu , men det vänder nog snart för ikv kör vi ! kommer ha alla mina nära och kära med mig ikv, inget kan gå snett :) sen i morgon åker jag,linda och louise till gusselby och röjjer där, sover i täält och lever livet. iaf ha en bra dag puss.

2011-06-23
 14:01:22

putt

Idag är jag sur. jag var på bästa humöret och nu vipps är jag as depp & inte taggad inför imorgon eller helgen huvudtaget...Nu vill jag bara ligga här i min säng och vara för mig själv, inte prata med ngn eller ens se ngn. Så hoppas mamma o  pappa låter mig va idag, pallar inte. Och måste desutom städa mitt äckliga rum för min morbror ska sova här inne på midsommar.. hm, hejdå

2011-06-22
 22:16:23

Paket hoihihi

Här ligger jag och har Deep talk med Emma. Idag vare en riktigt bakis dag fyfan, jag sov till kl 6 på kvällen så nu är jag utvilad om jag säger så.. Men ska lägga mig snart och sova iaf, är fortfarande trött. & sen ligger jag och funderar på vad emma har hittat på .. hon har ett rosa paket åt mig hihihi, älskar paket.

Skit nyfiken !

P u s s   O c h   H å n g e l 

 

2011-06-21
 06:07:21

taggad tjej


Godmorgon klart jag är uppe kl 5 idag och inte kan somna om ! bra där.. samma sak igår, idag ska jag iaf vara med min favorit tjej beckabajsunge och dricka lite vin ;) och sedan utgång, satin ofc! Man måste leva livet medans man kan , har vart ute på krogen kanske 7 gånger nu sen studenten haha. Iaf innan utgång blire stan , kanske hitta ngt snyggt & sen så ska jag betala jävla parkerings böter osv. blä. Ne nu ska jag försöka sova innan becka kommer ;D
fast hon vaknar nog inte på ett tag skulle jag tro.

O l a

2011-06-20
 17:04:37

shoppat har jag med gjort


Mina fina örhängen som jag fick av Maria min faster från hennes butik.
Hon har riktigt fina smycken där fkt. Floristen Mia ligger snett imot strömpis på stan :)


Nytt naglack från H&M :)
Handlade massa smink också men det är inge roligt att se bild på haha.


Hallsband från uropenn kommer inte ihåg vad det kosta men typ 160 kr 50% eller nått sånt haha.
Riktigt fint till ngt enkelt svart linne eller tröjja.


Inhandlade en kavaj idag också, ritkigt skön och satt perfekt. jag avgudar den,
skönaste jag har haft på mig och skit snygg på ! gladis ! den är från H&M 299 kr.
Finns i rosa,grått och ? kanske bara va så. och svart såklart !

Har handlat lite strandklänningar , trosor , vardags toppar osv också men har inte tagit bild och orkar inte göra det häller haha. Nu ska jag ladda ner ngn bra film och bädda ner mig i soffan efter en lång dag på stan med min kusin Louise. Imorgon blir det ugång med kära Becka , kommer bli kanon skojj ! vina lite.

P u s s a r   &   k r a m a r

2011-06-20
 16:48:13

Grattis Emelie


Min kusin har fått en liten zackarias. Världens sötaste unge!
nån dag över 2 veckor gammal. Grattis grattis :)

2011-06-20
 16:45:26

Studentfrukosten 2011

Haha hallå där ! fortfarande folk som är inne och läser , kulkul! Jag har som sagt haft fullt upp, livet har lekt dom här senaste dagarna sen studenten , i LOVE it. Men ska väl försöka uppdatera lite mera nu kanske haha. Här kommer bilder från studenten iaf :D  ( roligaste dagen i mitt liv )







Det var lite student bilder från frukosten, asså dom här personerna älskar jag sjukt mkt , kommer sanka allihoppa. Får nästan lite panik när jag vet att det är slut på det roliga i skolan, utan dom här människorna hade jag nog hoppat av för länge sen. Dom gjorde mina dagar :) ! Bilder från själva kvällen och flaket osv har mamma & pappa. Eller inte från kvällen då, och jag hade absoluit inte tid att hålla på & fotta kan jag ju då säga:)

2011-06-09
 10:40:45

LOVELY

Är hungrig på frukost, man öppnar kylskåpet det är proppat ändå känner man inte något sug efter något som finns där. hatar när det är så. mackor ? nej. fil? nej ? gröt? nej , smoothie ? nej. kaffe? nej. fan inget passar till frukost idag haha. Blir säkert att jag hoppar frullen idag, inte bra ! men allt känns usch. Iaf nu ska jag sminka mig och fixa lite, för jag, bea och ck ska in till stan och handla lite fint eller nått. haha tänkte hitta ett par fina smycken. Sen så fick jag sms från posten igår att mina skor är på väg som jag beställde. WEiiiiiiiiiii! dom kommer fram i tid ! hoppas dom passar nu.

Dom här är det, lovely. Så jävla fina ? 299 kr från Nelly.com 14 cm klack. Love it ! Idag ska dom komma lallala, om jag har otur kommer dom imorgon men det tror jag inte. Har köpt ett par reserv student skor ifall dom inte passar. Men det är dom här jag verkligen vill ha.

2011-06-09
 09:21:45

I går (onsdagen)

Igår var det full fart. Vi handlade jätte fin sak till vår lärare kajsa som hon ska få från klassen när vi går ut, och så handlade vi massa skit som vi skulle pynta vagnen med xD  Sen gick jag och Bea och åt en sallad på salladsbaren ,
herregud vad gott det är där.       j u m i e e e e e


Egen sallad man väljer tillbehör själv, himmelriket asså ! sugen på en idag också ;/


Sen drog vi iväg och skulle fixa vårat student flak :) snickrade staket runt om , AS JOBBIGT. Medans vi väntade på flaket gjorde jag ck fin i håret haha ;D så söt så.


Bea i rörelse haha


Närmar sig resultateet ;D aja mer bilder tog jag inte iallafall.
Men man börjar bli lite lagom taggad nu måste jag säga ;D

P u s s a s    &   K r a m a as

2011-06-09
 09:11:29

Bilder från i lördags.

Ilördags jobbade ju jag, men slutade runt halv 11 så vi  skyndade oss in till stan xD (jag och bella) woopwoop bella tog en cider för första gången på 100 år känns det som, kändes lite som förr och jag vart as gladis.

 
Vart iaf super nöjd med svart hår, känns as bra :D !
ser inte slitet ut alls när man är svaart hårig haha , stort + i kanten.


Träffade min älskade bror på satin v´ love love. lite lagon full sådär.


Dennis grell hamnade med på kort. Iaf mycket trevlig kväll måste jag säga !

2011-06-07
 19:08:03

Helvete var ordet.

asså jävla balle, fitt sko affärer säger jag bara. eller mina äckliga fitt fötter kanske jag ska säga ? jag hittar absolut inga bra skor, har jag min sko storlek får jag inte på mig klackar för dom är för smala tar jag större storlek blir dom för långa. Äckliga korta breda fotjävlar jag har. Tror fan jag skippar studenten snart asså, haha har ingen klänning som känns bra och inga skor !? det ända som känns bra är håret haha. Så imorn blir det ännu en dag på jakt efter skor antar jag, men kan inte hitta hur mycket jag än letar för har letat en månad i varje dag snart och det kommer ju knappast in några nya imorgon som passar. Blä nu ska jag gråta hejdå. 

B a j s  k o r v ,     b l ä ä
2011-06-07
 13:44:19

spring

Nu ska jag springa till bussen fort som fan, ska upp på stan med Bella och leta helvetes studentskor som jag aldrig hittar. sen får vi se ikv vad vi hittar på för bus :) puss på bella. Hejdaaa  !
2011-06-07
 12:04:35

Gårdagen (måndags)

Smörgostårta som vi vart bjuda hoss louise, på hennes 20 års firande med släkten :)
Louise och Erik softar i solen
Släkten är värst.
Willepille ( kusin )  är bad sugen. och så har vi håkan ( morbror ) som känner på vattnet.
Trevlig liten stund med släkten måste jag säga, men det är ju idag louise fyller, så grattis på 20 års dagen älskling, hoppas du får en underbar dag xD i love u !

P u s s a r
2011-06-07
 11:51:25

iam back

Såhär ligger det till. vi har inte haft något internet hemma eller tv för den delen, så har inte haft så mycket kontakt med data världen och därför inte skrivit ngt i bloggen. Men nu har vi internet igen och jag är överlycklig. Lite bilder kommer väl antar jag. Och för er som inte visste är jag svart hårig nu , i like it ! 



P u s s    &   k r a m    l o v e r s