2011-07-11
 13:05:54

Hejdå blogg.se

Hej devote.se 
Japp då har man bytt blogg till devote istället.
Såå ni hittar mig http://susannaforsen.devote.se/ <- där.
Hoppas ni kommer följa mig där också!
2011-07-11
 00:36:07

Fiska



Hej där ! kom precis hem från söderhavet :) har vart och fiskat med Louise och Emma ! Riktigt roligt hhaha, det är ju mysigt som fan.. Men vi fick ge upp efter andra fisken för det var ingen som vågade ta i den .
 jag tog i en och jag gör det aldrig igen hahah.

2011-07-10
 21:10:33

fest hos bruuur sen frimis.








har 1000 bilder från gårdagen, men dom här får duga orkar inte ladda upp flera för det tar ju hundra år på den här jävla blogg sidan. Kanske byta till devote igen haha ? men iaf gårdagen var ... händelserik. det får räcka :)




Hahahha sen slutade då kvällen såhär för mig,
 halv 5 på morgonen i bellas bil. Men hon bädda ner mig fint sen :)




2011-07-09
 13:24:45

Badat






Godmorgon folket? eller godmiddag, kom precis hem från skogsbrottet. var där med Beckabus, min morgon har inte vartit den lättaste men becka gjorde den till en lätt morgon sen. Jag plaska runt i vattnet som en firre , jätte skönt & svalkande. Nu ska jag se ett avsnitt buffy haha sen blir det grillat. har inte ätit frukost än men nu håller ju pappa på med maten så ingen ide att ta frukost nu. Ikväll blir det iallafall att åka till Bror min <3 han har förkrök ;) Så kl kvart över 5 ska jag möte micke i kumla så ska vi ta tåget till Sebbe :) Blir as bra. behöver vara med mina närmaste just nu känner jag , alla gamla godingar dom äkta personerna.

P u s s  , t i t t a r   k a n s k e   i n    s e n a r e

2011-07-08
 14:01:31

Suprise , du är ledig



 

Kom precis hem från en härlig promenad med Dinkel. Var inte alls sugen på att gå ut först ville bara ligga kvar i sängen och däppa för jag ska åka och jobba idag och missar brorsans fest imorgon, men sen räddar michelle min helg ;D hon är tillbaka från stockholm så jag kan göra vad fan jag vill i helgen. Så nu är jag gladast på jorden hahha. funderar på att dra & bada i skogsbrottet var där med dinkel och kände på vattnet , as skönt vare! Jaja får se hur det blir , tar denna dag som den kmr. Imorgon blir det iaf roligt :)

L e d i g    o h   y e s



2011-07-08
 11:42:01

Please do not say anything, I already know

2011-07-07
 20:43:40

BUFFY OCH VAMPYRERNA


Här sitter jag på balkongen och äter jordgubbar, klickar runt lite på H&Ms online shopping sida efter en lång promenad runt nordsjön. Underbart skönt. För övrigt har dagen varit jobbig,mår inte mitt allra bästa just nu men men. Imorgon är det iallfall jobb som gäller, hoppas det inte blir lika varmt som förra helgen, äckel varmt i resturangen då, det orkar jag absolut inte med ! Ne nu ska jag kika lite bufffy och vampyrerna ;D haha like old times.

Ä l s k a r    j o r d g u b b a r

2011-07-05
 15:23:59

Vad händer idag då?

Jaha vad ska man hitta på idag då? När jag och lollo vaknade i morse klädde vi på oss dirr och gick ut och gick runt söderhavet iaf, skönt att ha det gjort. Körde louise till bussen nyss iaf, hon ska storhandla med Erik. Antingen blir det en hemma dag idag eller så åker jag till Louise ikv och har filmkväll. Hmm, beslut ångest haha. Får se hur jag gör. Men nu ska jag kolla ett till avsnitt på pretty little liars , snart sett klart sesong 1 haha. nörd sanna.

P u s s a r  &  k r a m a r

2011-07-04
 20:49:46

Kussimurr mys

Känner att det blir mycket bilder på vad jag äter just nu hahah, men det ser ju så gott ut så hamnar lätt på bild, har nyss ätit tacos med Louise ;) svaajna gott nu sitter vi här båda två helt propp mätta. Vi ska gosa ner oss i sängarna och nörda vid datorn antar jag och kolla ngn bra film. Ha en bra kväll alla ! hörs senare eller så tittar jag in här i morgon.



T a c o s    i s   t h e    s h i t

2011-07-04
 17:04:08

min dag idag



Idag har jag vartit ensam hemma hela dagen. När jag vakna kollade jag lite serie, eftersom jag är serie nörd. Sen gick jag ut och gick med Dinkel & till lunsch åt jag tonfisksallad med hemma gjord dressing. Mycket gott ! Nu sitter jag här med louise som precis kom hit, får se vad vi hittar på blir nog tacos mys ikv och något annat gott kanske !

K i s s e s

2011-07-03
 14:04:34

pretty little liars


håller på och kollar på den nya serien pretty little liars, verkar vara helt okej.. Kommer nog vara en serie man fassnar för. Sånt gillar vi, mer serier till folket ! haha

K i s s e s

2011-07-03
 12:38:56

just me

2011-07-03
 12:33:09

Frulle mannen, frulle

Samma frukost idag med, fast la till lite saker.
Så idag blev det jordgubbar,blåbär,mjölk och flingor..
 


I f a l l    n i    v i l l e   v e t a . .

2011-07-03
 12:25:10

Gårdagen , Lördags


Grillspett sattt fint innan jobb passet !



Riktigt gott var det, höll mig mätt på jobbet kan jag ju säga ! Men fyfan vad jobbigt det är att jobba i denna värme, herregud och vi har ingen luft i resturangen , alla gäster svettades fan, tänk er hur varmt det var för mig då? full fart i resturangen sprang som en tok fram och tillbaka i helvetes svarta byxor och svart spendrups tshirt. Nä fy , Idag ska jag fkt bara ta det lungt hemma tror jag :O ojoj minns inte sist jag bara var hemma. Får se om det håller. Jag ska iaf ha en vit månad!! så ingen alkohol förens jag och louise åker till Spanien ! ;D önska mig lycka till. ska klara detta fan. Anledningen till att jag inte ska dricka alkohol är Emmas fel ! så nu vet ni det.

E m m a s    f e l !

2011-07-02
 13:01:38

vaknat på helt fel sida


Sitter och glor på tv och ätit frukost, jordgubbar och mjölk. För övrigt har jag vaknat på helt fel sida, jag är piss förbannad och sur. vaknar av skärande röster i örat från mamma o pappa som om dom sitter och pratar till grannarna , så högt lät det. och jag försökte sova, men nää klart man inte ska få sova i denna familj. Sen ikv vill jag ut och göra något efter jobbet, men det är klart jag inte kan göra det för jag kan inte ta mig till jobbet om jag inte har våran bil, och den får man absolut inte låna över natten för dom ska ha den 24/7. tål fan inte av att vara hemma, skjut mig.

S K J U T   M I G


2011-07-02
 01:08:28

Fylle bilder från i måndags



Ja som ni vet var jag,louise och min bror ute i månags på satins uteservering. Helt okej kväll , min bror var iaf super nöjd med kvällen så det var ju kul :) träffade lite bekanta där som vi slog hos ner hoss. Blandannat linn, en trevlig prick måste jag säga ! Ne nu blir det inge mer bloggande ikv inte, är jätte trött efter dagen arbete, jobbar lunch och kväll idag.. Så har vart full fart. ska sova så längeeeee i morgon innan det är dax kl 7 att ta sig till arbetet igen.

S o v   g o t t   s ö t i s a r .

2011-07-02
 01:02:41

liseberg bilder







Dom bilderna får räcka XD var iaf en riktigt trevlig dag måste jag säga, och jag åkte 2 nya karuseller jag inte vågat förut! Mycket stolt !!!

S T O L T   S O M   T U P P E N

2011-07-02
 00:29:30

tänkte bara visa..


Tänkte bara visa hur snygg min kusin är, en dag när vi stekte i solen. Men nu innan spanien blir det nog lite nyttig mat. Bilder från liseberg kommer idag eller i morgon!

P u s s s a r