2011-04-30
 11:58:03

Valborg.

Ikväll blir det grill med nära och kära hemma hos min kusin sen drar festen igång :)
 ha en bra valborg allesammans, för det ska jag ha :)

Fast blir ingen brasa att kolla på ikv, tror jag inte.
Men huvudsaken är att man är med sina nära och kära ;D

2011-04-27
 19:02:29

min nya fina ring



Min lovely ring. och jag vet har inte skrivit på 1000 år men har haft fullt upp och hinner inte ligga vid datorn och om jag tänker efter så är ju det jävligt bra ;D haha men just nu, blire säng dator och serie. sen ska jag dra mig en sväng till örebro kanske ta mig några cider eller 7 ;) Puss
2011-04-18
 09:16:42

Filmen Trassel


kollade ju som sagt på trassel igår, haha jag älskade filmen! riktigt bra fkt, jag brukar inte gilla animerade filmer men den här var bra! :D Mys film liksom. Just nu sitter jag och Emma iallafall och äter frukost framför tvn innan jag ska åka till jobbet. Efter jobbet ska jag packa och ha mig inför kryssningen i morgon :) Har verkligen inget att ha på mig.. PANIK ! Puss o hej !

2011-04-17
 23:19:02

Nattinatt

godkväll.
Nu ska Emma och jag kolla på trassel, sen sova. jag ska sova iallafall ska upp imorgon och jobba :) Känns helt ok. så skulle bara titta in här och säga godnatt. såå godnatt puss sov gott !

2011-04-17
 18:42:31

hahah mys

Sitter hemma hos Emma i solen och äter gott & leker barnungar :D
mycket mysigt! Blir kvar här inatt, vi behöver varandra haha.



2011-04-16
 17:53:00

Mamma



Idag drar mamma på kryssning, och innan så kom hon till mitt rum och poosade haha. Och nu ska jag åka till jobbet förstår ni. Ska jobba hela kvällen/natten, roliga grejjer. puss

2011-04-15
 18:24:44

Målarbok is the shit




Tjenare. igår sov jag som sagt hos becka, haha och vi fick ryck och drog till maxi och handlade målarböcker haha. Sen kollade vi tv och bara tog det lungt. Och just nu håller jag på och lagar bakad potatis åt familjen och mig. massa räkor och goda saker haha. Vad som händer ikväll får vi se :) puss så länge.

2011-04-15
 18:00:00

Fredag woho

haha sitter och målar med mamma, hon suger på att färglägga kan jag då säga! Vi har iallafall precis ätit jätte god mat som jag lagade:) Bakpotatis med räkor och goda såser.
mums, tror bakpotatis är en av mina favorit maträtter.



(Mamma sitter och målar)

Nu känns allt mycket bättre och jag känner mig glad woho :)  idag ska jag fkt umgås med min underbara becka, vi ska hem till matte och där ska det drickas vin och spela pooker.väldigt trevligt måste jag säga! så nu måste jag skynda mig. Pusss på er !!

2011-04-14
 23:19:03

jag lever

heeeeeej!
Jaa jag lever, bara att jag har typ bott på usö i två dagar, men nu ska jag iaf itne dit på ett tag! Just nu sitter jag iallafall hos becka, vi åkte till maxi och handlade en liten rolig sak hahha, kan visa i morgon. Spännande va! Aja skulle bara titta in och säga att jag lever, nu blir det skräckfilm!! så hörs vi imorgon!
Puss&kram sov så gott.

2011-04-11
 17:37:50

Promenad i fina vädret med mamma

Kom precis hem från min och mammas promenad runt söderhavet. Så jävla skönt ute så det är sjukt, and i fucking love it !! Synd att man måste sätta sig och rå plugga nu, fyfan är verkligen inte sugen på det men men om jag ska ha mitt truckkort lär jag väl sättaigång eftersom jag inte ska vara med på lektionerna imorgon av personliga skäl.

Dinkel
Lille Dinkel sitter och väntar på att vi ska börja gå.


sjön, så fint!

mamma
Mamma lika taggad som vanligt !

2011-04-11
 15:52:49

Truck vecka på g.

Idag började vi med att ta truck kort, så i sluten av denna vecka kommer jag ha ett truckkort ;D om jag nu klarar det men det ska jag väl göra. haha var riktigt roligt att köra måste jag säga.


haha Martina vart glad av att köra !


Ck the driver.


Sandra. hehe ganska rolig dag om jag får säga det själv, lite annat än att bara vara i skolan. Kom iallafall precis hem och nu ska jag och mamma gå ut och gå runt söder havet, tittar in sen efter jag har pluggat. Pusss på er !



2011-04-10
 17:28:49

Beckas 20 års fest, Tema rock!

Här kommer bilder från beckas 20 års fest från i lördsag:


Matte och jag innan kväller sattigång!


folk.


Becka, palle och jag. Palle = beckas pappa.


Grupp bild.


Becka,jag,emma och matte på golvet.


Herman och jag. Det här får bli sista bilden, finns fler bilder på facebook för er som känner mig och vill snoka lite till ;D Nu ska jag kolla one tree hill!

2011-04-10
 12:16:32

Marieberg galleria

Nuu blir det inpuls åk till marieberg innan hem färden tydligen, louise ska självklart med. Hoppas jag hittar något billigt och snyggt! eller något ätbart! hahaha.

2011-04-10
 11:33:04

Kussimurror

Godmorgon!
Just nu ligger jag i soffan och glor på tv med Louise (min kusin). Vi ligger och kollar lite gamla bilder och jag kan ju säga att man har vart smalare i sina dagar haha, måste börja ta tag i mitt liv ordentligt snart, fast först ska jag bara bli av med en sak som är lite personligt! 

 

Dagen idag kommer iallafall vara lugn, ska nog bara vara hemma ikväll med mamma. Minns inte när jag sov i min egna säng sist. Tror jag ska åka förbi maxi sen också innan jag åker hem och handla ngn mode tidning.
 

2011-04-09
 20:07:38

Sötnosarna

Hej lovers.
Idag vaknade jag upp hos Emma och solen sken, vilket var underbart :) Sen åkte jag hem för att grilla med familjen + Maria palmqvist mycket trevligt ;D  Och nu ligger jag hemma hos min kusin Louise med hennes söta små hundvalpar. sååå jävla söta är dom , vill bara plocka med dom hem.



Viisst är dom söta ?

2011-04-09
 00:18:39

Student 2011

Nu närmar det sig studenten ;D Och jag längtar, men endå inte. Har iallafall hittat mig en klänning som jag ska ha på studenten, den får duga iallafall 199 kr från gina. Orkar inte lägga ner värsta pengarna på en kväll. Men hittar jag någon jag verkligen faller för får jag köpa den ist, men just nu får som sagt den här duga :



Visst var den ganska söt endå :)? Börja snart med träningen igen också , så man ser lite okej ut haha !

2011-04-08
 22:07:45

Börjar om på nytt

Heeeeejsan!
Jaha nu har jag börjat om på nytt med min blogg, kände för en nystart helt enkelt. Idag har det vart blandade känslor kan man säga, mycket tårar i början av dagen sen ringde Emma Palmqvist och räddade mig, så nu sitter jag hemma hos henne.. Hon bjöd på grillat och fyfan vad gott det var har inte ätit grillat sen i sommras. Vi kom iallafall nyss hem, vi har vart ute på en åk tur och jag lät Emma köra lite bil, det var det läskigaste jag har vart med om, riktigt farligt var det. haha

smoke

När vi var ute på en åktur träffade vi min bror & hans polare medans de rökte. Iallafall nu ska vi äta lite godis och kolla på pip larsson hahha , älskar gamla barn filmer !

godis

Mums visst ser det gott ut ;D !!